BRANDSKYDD, RISKHANTERING, RESILIENS & TUNNELSÄKERHET

Vi arbetar med brandskydd inom ny-, om- och tillbyggnadsprojekt både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att vi blir involverade tidigt i projekteringen. Inget projekt är för litet eller för stort, vi arbetar engagerat i alla projekt för att du som kund ska få din unika lösning på ditt projekt.

Vi arbetar alltid med den senaste tekniken vilket bland annat innebär att vi kan erbjuda avancerade tjänster inom brandskyddsmodellering i BIM och konstruktionsbrandskydd   (TC-Fire). Vi har mycket bra samarbeten med andra discipliner inom byggprocessen, allt för att projekten ska löpa så effektivt som möjligt med högsta kvalitet.

Självklart hjälper vi dig även med ditt SBA-arbete och annat som rör trygghet och säkerhet i dina fastigheter. Läs gärna mer på www.sybra.se.

Utöver brandskydd har vi även kompetenta medarbetare inom tunnelsäkerhet samt risk- och krishantering. Vi är ett engagerat gäng brandingenjörer som arbetar på ett kvalificerat sätt för att utforma säkerheten och därigenom skydda miljö, egendom och liv i samhället.

Inom företaget besitter vi hög kompetens inom våra kunskapsområden och detta delar vi gärna med oss av i form av olika webinar, föreläsningar, artiklar och utbildningar. Håll koll på vår eventsida om var vi föreläser härnäst.

Hittar du inte just det du behöver hjälp med bland våra tjänster? Ingen fara, hör av dig till oss så löser vi alldeles säkert det också!

BRANDSKYDD
RISKHANTERING
RESILIENS
TUNNELSÄKERHET
BRANDSKYDD
RISKHANTERING
RESILIENS
TUNNELSÄKERHET